Ruwvoerwinning

Loonbedrijf Ben Hoogenhoud beschikt over een modern machinepark. Voor de grasoogst hebben wij een uitgebreide vloot machines om het gras op tijd in of onder het plastic te krijgen. Met onze 5 opraapwagens, de balenpers en onze kuilverdichtingsmachines realiseren wij een hoogwaardige kwaliteit kuil of baal. De opraapwagens en balenpers zijn voorzien van snijmessen, deze zorgen voor een optimaal gesneden graskuil of baal. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Maaien

Op de trippelmaaier is een krachtige kneuzer gemonteerd, hierdoor is het gras sneller droog en kunt u de veldperiode kort houden.

Ronde balenpers

Deze moderne balenpers is uitgerust met het foliebinding-systeem. Foliebinding houd in dat er geen net meer om de baal gaat, maar plastic. Het grote voordeel van dit systeem is dat u maar 1 type afval hoeft af te voeren. Het scheiden van net en folie is verleden tijd.

Opraapwagens

Het gras rijden doen wij met 5 Strautmann opraapwagens. Met deze wagens kan een behoorlijke capaciteit gerealiseerd worden.

Inkuilen

Voor het vast rijden van de kuil gebruiken wij 2 trekkers. Deze trekkers zijn voorzien van een kuilverdeler en een wals. Door het hoge gewicht van de combinatie wordt de kuil goed aangedrukt.

Kleine pakjespers

Ook voor hooi bieden wij een oplossing. Voor het persen van kleine hooipakken beschikken wij over een Welger pers.

Een machine gezien waar u meer over wilt weten? Of wilt u een machine huren?

Neem nu contact op!