Ruwvoerwinning

Loonbedrijf Ben Hoogenhoud beschikt over een modern machinepark. Voor de grasoogst hebben wij een uitgebreide vloot machines om het gras op tijd in of onder het plastic te krijgen. Met onze 4 opraapwagens, de balenpers en onze kuilverdichtingsmachines realiseren wij een hoogwaardige kwaliteit kuil of baal. De wagen en balenpers zijn voorzien van snijmessen, deze zorgen voor een optimaal gesneden graskuil of baal. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Maaien

Met de in het voorjaar van 2018 geleverde SaMASZ Kdd941S trippelmaaier is het gras in mum van tijd gemaaid. Op de trippelmaaier is een krachtige kneuzer gemonteerd, hierdoor is het gras sneller droog en kunt u de veldperiode kort houden.

Ronde balenpers

Gras kan je op verschillende manieren opslaan, één van deze manieren is het persen van balen. Voor het persen van ronde balen staat er een McHale Fusion 3 Plus met foliebinding klaar. Foliebinding houd in dat er geen net meer om de baal gaat, maar plastic. Het grote voordeel van dit systeem is dat u maar 1 type afval hoeft af te voeren. Het scheiden van net en folie is verleden tijd.

Opraapwagens

Het gras rijden doen wij met 4 Strautmann opraapwagens. Met deze wagens kan een behoorlijke capaciteit gerealiseerd worden, zo is het gras snel thuis.

Inkuilen

Voor het vast rijden van de kuil heeft het loonbedrijf 2 kuilverdelers en 2 walsen. Deze machines worden aan zware trekkers gehangen, daardoor kunnen wij de kuil goed vast rijden.

Kleine pakjespers

Ook voor hooi bieden wij een oplossing. Voor het persen van kleine hooipakken beschikken wij over een Welger pers.

Een machine gezien waar u meer over wilt weten? Of wilt u een machine huren?

Neem nu contact op!